logo trhovky

Sport

Jste amatér nebo profesionální sportovec? U nás si každý najde to své. Fotbalový míč, minigolfovou hůl, pingpongovou pálku, tenisovou raketu, figurku ze hry Člověče nezlob se nebo vychlazené pivo. Případně se můžete z terasy s kávou v ruce na sporty alespoň podívat. 

Sportem trvale...na Trhovky

Startovací čára k aktivnímu životu, plnému endorfinů a nových výzev. Zajeďte si na Trhovky, kde se každý pohyb počítá a každá hra je šancí na zlepšení. Od ranního běhu podél přehrady, přes odpolední souboje na tenisovém kurtu, až po večerní bowlingové turnaje a meditaci na terase. 

Speciální teambuilding

Sportovní teambuilding pro vaše zaměstnance i kamarády

Na akcích se nemusí pít jen alkohol po hektolitrech. K popíjení drinků a flirtování s kolegy se může přidat i pohyb. Nakonec… ten prý stmeluje kolektiv nejlépe.

Zasportujte si u nás

Kdo nehraje, nevyhraje – tak doběhněte na Trhovky, kde vyhrajete!

U nás vyhrává každý. Příjemnou atmosféru i prostředí. Čas pro sebe i své tělo. V sázce jsou i rychlé sprinty na tenisovém kurtu. Náš personál i služby jsou vaším společníkem na cestě k vítězství. Každá sportovní aktivita na Trhovkách je triumfem a každý den zde je příležitostí objevit vítěze v sobě. 

Adventure minigolf

Užijte si jedinečný zážitek na našem zbrusu novém Adventure golf hřišti s osmnácti jamkami. Hru Vám budou ztěžovat nejrůznější překážky včetně písečných jam, klopených zatáček a nakloněných rovin. Dokážete porazit své přátele či rodinu?

Bowling

Jo, to je pohoda a tak to má být. Turnaj v bowlingu s rodinou, kamarády, týmem nebo firmou. Bowling bar dostatečně prostorný a propojený s kongresovým sálem vás vtáhne do hry.

Tenis

Tenis

Dva antukové kurty se těší na vaše bílé boty a propocenou čelenku. Zahrát si mohou dvojice, čtveřice a dokonce celé týmy. Rádi připravíme také tenisový turnaj. Tenisové turnaje jsou u nás velmi populární. Raketou vás vybavíme.

Beach volejbal

Pět volejbalových hřišť volá po vašich plavkách a opálených tělech. Můžete si plácnout s partnerem, zahrát s partičkou nebo vyzvat k zápasu na rozpáleném písku konkureční firmu. Míče k zapůjčení.

Nohejbal

Nohejbal

Namasírujte nohy i hlavu na nohejbal! Jste profík nebo jen rádi kopnete do míče? Smích, pot a sláva na jednom hřišti!

Pingpong

Pingpong

Pingpongový stůl, čtyři pálky a míčky. Pro obíhačku jako stvořené. Pro zápas dvou soupěrů stavěné. Naleznete v prostoru bowlingu či kongresového sálů.

Kulečník a pasivní sporty

Kulečník a pasivní sporty

Stavte se za námi do bowling baru a šťuchněte si kulečník. Hráči, kteří se budou dívat na vaši hru si mohou mohou po očku sledovat sportovní přenos na obrazovce TV a vychutnat si chlazený drink.

CZ/EN/DE